Teambuilding sau simple intreceri

Ce poate fi mai tare ca un teambuilding? Un teambuilding in Delta Dunarii! Si de cat un teambuilding oarecare in Delta Dunarii? Un teambuilding organizat in Delta Dunarii de catre echipa Sulina fabuloasa. Se adreseaza grupurilor de pana la 10 persoane. In cadrul acestor programe va punem la dispozitie 5 probe pe care le putem organiza, urmand sa alegeti cate si care anume se potrivesc profilului echipei ce o coordonati.


1. proba „Great photographer”. In cadrul unei plimbari organizate cu caiacul se puncteaza numarul speciilor diferite de pasari salbatice fotografiate. Nu ne legam de calitate, cu conditia de a putea identifica pasarea. Se puncteaza doar fotografiile cu o singura pasare, nu cu stoluri.


2. proba „Great artist”. Concurentii isi aleg mijloc de deplasare: caiac, bicicleta, pe jos. Trei ore la dispozitie pentru fotografie, una pentru redare prin desen a pasarii fotografiate. Se puncteaza pasarea identificabila de juriu, fotografia e doar pentru a confirma ca pasarea a fost vazuta.


3. proba „Great detectiv”. Un numar stabilit de comun acord, 6-8 poze cu locuri emblematice pentru Sulina, prezentate de mine membrilor echipelor si un timp limita pentru identificarea lor. Nivelul 1- pozele se iau in memoria vreunui gadget. Nivelul 2- pozele se memoreaza doar vizual. Timp limita, confirmarea gasirii locatiilor o constituie fotografierea lor.


4. proba „Great fisherman”. Inarmati cu trei undite diferie, o varga, o lanseta si un bat de spinning, cu acelasi tip de momeli, cele doua echipe au un timp de 3-6 ore pentru a se intrece la pescuit. Se puncteaza numarul de pesti din specii diferite. Proba se incheie cu un bors de peste la un foc de tabara.


5. proba „Great athlet”. Este o proba de stafeta, echipele se vor intrece in patru probe: alergare, inot, caiac si bicicleta. Detaliile le stabilim impreuna in functie de nivelul de pregatire fizica al participantilor, astfel incat cursa sa ramana o experienta placuta.

Outdoor activities in Sulina, Danube Delta