Informatii

Cand incepem sezonul in 2017?
Sezonul 2018 va fi deschis incepand cu 15 martie.

 

Ce varsta trebuie sa aiba un copil pentru a participa la o tura de caiac?
Chiar daca turele de caiac presupun ca participantii sa fie capabili sa duca la capat singuri efortul unei excursii, pentru a incuraja practicarea acestei activitati si de catre copii, la tura scurta incurajam participarea copiilor in barca de dublu sau triplu impreuna cu adultii. Pentru ture de mai multe zile, doar copii peste 15 ani care se presupune ca sunt destul de puternici pentru a duce la capat o zi de padelat.

 

Am nevoie experienta pentru a participa la o tura de caiac?

NU, orice persoana activa poate duce la bun sfarsit o tura scurta. Sunt
locuri in care putem sa ne oprim pentru a ne odihni. Dar pentru turele de mai multe zile este necesar sa fii intr-o forma fizica buna.

 

Ce trebuie sa am cu mine la o tura de caiac?
La o tura de 3 ore-1 zi trebuie sa aveti la voi: apa, mancare sau doar fructe la turele scurte, palarie de soare, crema protectie solara, spray tantari, sandale sau slapi rezistenti la apa. De asemenea sunt recomandate manusi de fitness pentru cei ce au palmele mai nelucrate, ochelari de soare si la anumite ture pelerine, daca vremea se anunta instabila, optional aparat foto.
La turele de mai multe zile e indicat a participa persoane care au mai facut excursii cu campare, chiar daca nu cu caiacul, si stiu ce presupune echipamentul de camping. In plus fata de turele scurte, in principal: cort, sac dormit, saltea neopren (optional), saci impermeabili, lanterna, mini trusa de prim ajutor.

Outdoor activities in Sulina, Danube Delta